INCEPUTUL NOSTRU

LEGENDA TINUTULUI MAGIC
Cititi cu atentie istoria despre aparitia minunatului taram magic.
Marile carti istorice va ofera informatii de la inceput dezastrului si vor continua cu mai multe informatii pe parcurs.

ISTORIA TINUTULUI MAGIC


EPIC 1: ASCENSIUNEA LUI CHAOS - TINUTUL UMBRELOR/span>

      PROLOG:
      Pentru mult timp a ramas ascuns in ceata si umbre acest taram al disperarii si al groazei, dar in sfarsit si-a facut aparitia !
      Urletele infioratoare si pline de suferinta ale mortilor se fac auzite in Mordor - tinutul Umbrelor, fantomele celor cazuti nu vor avea pace pana cand nu vor fi razbunate.
      Gongul rasuna in tinutul Magic,iar cei mai neinfricati si puternici razboinici sunt chemati la razboi.
      Fii pregatit sa calci pe craniile si oasele putrezite ale legiunilor infrante de creaturile infricosatoare ce domnesc peste acest tinut patat de sangele camarazilor tai.
      Ia-ti sabia si armura si asculta chemarea la lupta, este nevoie de tine pentru a infrange demonii insetati de sange si pentru a preveni distrugerea lumii, apara-ti regatul si razbuna sufletele celor ingenunchiati in fata raului. invata Alchimia Pietrei Dragonului, accepta misiuni noi si devino mai puternic decat ai fost niciodata,vei avea nevoie de fiecare strop de putere pentru a izbuti, pentru ca tinutul Umbrelor este impanzit de monstri infricosatori care isi duc veacul in acest intuneric.
      in inima sinistra a acestui tinut, zeul distrugerii Chaos, fiul lui Chronos reprezinta intruchiparea haosolui, iar atunci cand va reinvia si va rupe sigiliul ,si va atinge forma lui maxima si infricosatoare, lumea pe care o cunoastem noi nu va mai exista.
      Fii pregatit pentru a decide soarta umanitatii si a tinutului Magic, nu iti lasa sabia jos nici macar o clipa, Chaos este pretutindeni, asteptand momentul ca tu sa fii vulnerabil .