REGULAMENTUL JOCULUI

REGULI PENTRU UTILIZARE
* Niciun membru al jocului nu poate invoca, drept scuza pentru incalcarea acestui Regulament, faptul ca nu ştia de existenţa lui.
* Echipa are dreptul sa modifice oricand prevederile Regulamentului; recomandarea noastra ar fi sa citiţi periodic prezentul Regulament, pentru a cunoaşte eventualele actualizari oficiale din joc.
* Operatorii de joc au obligaţia sa respecte in mod comun deciziile conforme cu prezentul regulament.
* Suntem unicii in masura sa judece ce anume reprezinta o incalcare a regulamentului. Neconformarea cu termenii şi condiţiile de mai jos constituie motiv pentru suspendarea sau dezactivarea contului.

*Acesta este regulamentul actual, se recomanda verificarea periodica a lui pentru ca ne rezervam dreptul de a modifica regulile.
1.Se recomanda un limbaj civilizat pe server, in caz contrar riscati sa primiti block chat/ban prevenitv.
2.Nu aveţi voie să folosiţi grade precum SA/GM/GA în conţinutul numelui,în caz contrar se sancţionează cu ban permanent/ban IP.
3.Nu aveţi voie să folosiţi soft-uri ilegale,în caz contrar se sanctionează cu ban permanent/ban IP.
4.Negoturile intre servere sunt permise, in schimb, negoturile pe bani reali sunt strict interzise si se sanctioneaza cu ban permanent.
5.Nu aveţi voie să insultaţi/jigniţi un membru al staff-ului,în caz contrar se sanctionează cu block chat/ban/ban IP.
6.In cazul in care considerati ca decizia unui membru al echipei este eronata, va rugam sa ne contactati pe Discord sau Facebook.
7.Nu aveţi voie să folosiţi nume precum: iillllllllIll,IIIIllllllIII sau orice nume ce ar aduce o insulta sau injurii la adresa altor jucatori ,în caz contrar se sancţionează cu ban permanent.
8.Membrii staff-ului precum GM/SA nu îţi vor da niciodată iteme sau orice altceva,ei sunt acolo pentru a se asigura că jocul se desfăşoară într-un mod cât mai plăcut.
9.Este strict interzis abuzul unor bug-uri sau exploit-uri , in caz contrar contul o sa fie banat permanent/ban IP.
10.Este responsabilitatea voastră în caz că doriţi să împărtăşiţi datele de logare cu o altă persoană,membrii staff-ului nu oferă suport sau sprijin în cazul în care contul va fi compromis.
11.Echipa Metin2Mania nu îţi va cere niciodată datele de logare.
12. Folosirea de conturi de tip bot duce la sanctionarea tuturor conturilor aferente (BAN IP ).

Sanctiunile

-Echipa jocului va folosi urmatoarele sanctiuni pentru a mentine o buna desfasurare a jocului:
* Avertismente;
* Deconectare de pe server;
* Blocare temporara;
* Restrictie la chat-ul jocului;
* Blocari permanente.
* BAN IP

Art.1 Numele jucatorilor

(1) Este interzis ca un jucator sa aiba nume sub forma de spam . Ex : asdafsdfsdf .
(2) Este interzis ca un jucator sa aiba un nume care sa jigneasca server-ul , staff-ul sau chiar un jucator .
(3) Este interzisa crearea unui caracter cu un nume asemanator cu cel care exista deja .
(4) In cazul unui nume care jigneste server-ul sau staff-ul se va sanctiona cu Ban Permanent pe toate conturile .
(5) In cazul unui nume care jigneste un player se va sanctiona cu Ban Permanent pe contul respectiv si la scurt timp , stergerea contului .
(6) In cazul unui caracter creat cu un nume asemanator altui jucator deja existent , se va schimba numele caracterului sau player-ul va fi anuntat ca sa isi stearga caracterul . Daca jucatorul respectiv refuza sa stearga caracterul , se va sanctiona cu Ban Permanent sau schimbarea numelui caracterului indiferent daca jucatorul si-a dat consimtamentul sau nu .

Art.2 Contul de Player

(1) Conturile dv. nu sunt responsabilitatea membrilor staff , drept urmare , fiecare trebuie sa aiba grija de contul lui .
(2) Fiecare player are obligatia de a isi avea grija de propriul cont , nefiind ajutat in caz ca jucatorul respectiv ofera contul altui jucator .
(3) Este de datoria fiecarui jucator sa se asigure ca datele contului sau sunt in siguranţa. Impartaşind aceste date cu altcineva inseama a incalca regulile de securitate ale regulamentului conform Art.4 . Incalcarea Art.4 te va face direct responsabil pentru orice dauna ti se va cauza din oferirea contului .
(4) Conturile nu se pot sparge . Orice cont furat , este furat datorita dv. si neglijentei dv. de a da contul / de a folosii soft-uri de tip keylogger sau de a folosii aceleas date de logare pe mai multe servere .
(5) Un membru staff nu va cere niciodata datele de logare , aveti grija cui oferiti datele de logare , riscati sa il pierdeti .
(6) Administratorii pot intervenii in anumite furturi de conturi , atunci cand cel care a furat are prea multe abateri de la regulament , contul furat atat cat si conturile respectivului jucator care a comis acest fapt , vor fi Banate Permanent .
(7) Administratorii mai pot intervenii atunci cand jucatorul respectiv, a realizat un furt masiv de 2-3-4 conturi de la 2-3-4 persoane diferite .

Art.3 Denumirea Breslelor , Magazinelor , Magazinelor Offline , Cailor , Peturilor etc .

(1) Denumirile trebuie sa fie regulamentare , asemanatoare cu cele de la Art.1 (1) ,(2) , (3) .
(2) Orice incalcare a acestor denumiri , poate duce de la Ban Temporar la Ban Permanent .

Art.4 Securitate

(1) Fiecare jucator trebuie sa se asigure ca fiecare parola care o foloseste pe server , nu a mai fost folosita si in alt loc , pentru a prevenii furtul contului .
(2) Fiecare jucator nu trebuie sa aibe incredere in alt jucator cu datele sale de logare . De cele mai multe ori , acest lucru duce la furt-ul contului .
(3) Fiecare jucator nu trebuie sa foloseasca aplicatii / programe date de alti jucatori , mintind ca sunt hack-uri de yang sau MC , riscati sa fie Keylogger si sa va sparga toate conturile .

Art.5 Spam & Lag

(1) Nu aveţi voie sa aruncati dropul cuferelor deschise in map 1 , acest lucru poate crea Lag si se va sanctiona cu Banarea Temporara sau Banarea Permanenta a contului/conturilor jucatorului respectiv .
(2) Nu este permis sa da-ti un mesaj pe chat de mai multe ori pentru evidentierea acestuia , acest lucru se va sanctiona cu Blocarea Chatului .
(3) Nu este permis spam-ul intr-un mesaj privat dat unui membru staff , acest lucru se va sanctiona cu Blocarea Chatului .
(4) Nu este permis sa fie adusi mobi , bosi , pietre metin etc. in Map 1 , prin intermediul mantiilor sau unor iteme speciale , acest lucru se sanctioneaza cu Ban Temporar .

Art.6 Evenimente

(1) Jucatorii trebuie sa respecte desfasurarea fiecarui eveniment , fara sa aduca injurii sau pareri jignitoare asupra evenimentului .
(2) Indiferent de premiul evenimentului , unui jucator nu ii este permis sa aduca pareri jignitoare la adresa evenimentului sau membrului staff care administreaza evenimentul .
(3) Fiecare jucator are obligatia de a isi alege cuvintele cu grija atunci cand participa la un eveniment . Daca jucatorul respectiv nu este multumit de eveniment sau premiu , trebuie sa se retraga in liniste .
(4) Sanctiuniile pentru incalcarea punctelor (1), (2) , (3) din Art.6 sunt Blocarea Chatului , Ban Temporar , Ban Permanent .

Art.7 Reclama unor jocuri sau servere

(1) Fiecare jucator are obligatia de a nu mentiona sau discuta despre un alt joc sau server , acest lucru poate duce la Blocarea Chatului sau Banarea Temporara a contului .
(2) Reclama intentionata a altui server sau joc se sanctioneaza cu Ban Permanent tuturor conturilor respectivului jucator .
(3) Reclama prin orice alta metoda , ca : Numele Magazinelor , Breslelor etc . poate duce de asemenea la Ban Permanent .

Art.8 Comertul | intre servere sau pe bani reali

(1) Schimburile yang/iteme joc pe bani reali sunt ilegale, se sanctioneaza cu Ban Permanent .
(2) Comertul de conturi,iteme sau Yang intre servere/jocuri este interzis, se sanctioneaza cu Banarea Permanenta a tuturor conturilor respectiului player .
(3) La schimburile pe server puteti cere ajutorul unui membru al echipei, daca luati decizia sa efectuati schimbul individual, in caz ca celalalt jucator o sa va insele, nimeni nu va mai poate ajuta.

Art.9 HACKING, DECRIPTARE & TRIŞAT (CLIENT DE JOC)

(1) Nu permitem utilizatorilor, in cadrul posibilitaţilor tehnice şi operaţionale disponibile, participarea la joc şi serviciile oferite, cu metode hacking, decriptare client sau alte mijloace de trişare şi abuz.
(2) Softuri, configuraţii maliţioase sau decriptari, sunt nepermise şi detectabile.
(3) Singura sancţiune stricta pentru astfel de activitate, este Ban Permanent .

Art.10 Jignirile & Injuriile

(1) Este interzis a se trimite mesaj privat , sau prin orice sistem de mesagerie a jocului care contin insulte, jigniri . De asemenea jignirile si aluziile de natura jignitoare/ofensatoare aduse altor jucatori sunt strict interzise. Pentru limbaj, sancţiunea consta in Blocare Chatului sau Banarea Temporara in functie de gravitate.
(2) Limbajul public indecent intre jucatori ce susţin a fi prieteni, se sancţioneaza cu Blocarea Chatului.
(3) Jigniriile si Injuriile exagerate asupra unuia sau mai multor jucatori , poate aduce sanctiunea de Ban Permanent .

Art.11 Amenintari

(1) Amenintarile la viata reala care au inceput pe acest server si au fost continuate pe o retea de socializare sau alta metoda de comunicare , vor fi sanctionate cu Ban Permanent .
(2) De asemenea, daca aceste amenintari au fost grave si au continuat , vom contacta Autoritatile si le vom oferii toate detaliile necesare pentru anchetarea persoanei respective .

Art.12 Furtul de iteme

(1) Administratorii , respectiv membrii staff , nu intervin in recuperarea itemelor daca acestea au fost furate .
(2) Administratorii au obligatia de a sanctiona persoana acuzata de furt, daca exista dovezi in acest sens .
(3) Doveziile trebuie sa fie pe baza unor print-uri care sa arate Trade-ul cand a dat itemele si discutia cu respectiva persoana inainte sa i se ofere itemele .
(4) Imprumutul de iteme intra la aceasta categorie si se vor cere aceleas dovezi specificate in acest articol , la punctul (3) .

Art.13 Comportamentul cu Echipa

(1) Jucatorii NU AU DREPTUL sa testeze cunoştiinţele unui membru staff, sau sa-i traga la raspundere! Asta se considera "sfidarea unui membru staff" şi duce la Blocarea Chatului ! [ 4 - 8 ore ] in funcţie de membru staff şi de gravitate. in cel mai rau caz Ban Temporar intre 24h si 3 zile !
(2) De asemenea cand apelaţi la un membru staff nu folosiţi limbaj gen "wa,ba,alo,wei,etc" .Dupa ce aţi salutat membrul staff puneţi direct intrebarea,nu mai aşteptaţi sa va raspunda la salut.
(3) Urgentarea echipei. Unele raspunsuri necesita ceva timp. Ne bucuram de o participare intensa dar totuşi nu putem garanta raspunsuri prompte din mesageria privata(PM). Grabirea echipei nu ajuta la nimic, riscand chiar blocarea chatului. Va rugam sa conştientizaţi faptul ca nu sunteţi singurii jucatori ce solicita informaţii şi sprijin. De asemenea nu orice mesaj merita un raspuns.
(4) Se sancţioneaza cu Ban Temporar comunicarea prin Magazin / Magazin Offline privind contestaţia blocarii chatului. Orice jucator are dreptul la contestaţie, excepţie facand cel precizat.
(5) Acuzaţiile nefondate aduse echipei (atat pe forum cat şi joc), pot duce la blocarea permanenta a respectivilor jucatori. Orice aţi scrie poate fi folosit ca mijloc de proba impotriva dumneavoastra in cadrul unei contestaţii. Noi nu vom accepta daca mai tarziu veţi spune ca a fost o gluma.
(6) Postarea discuţiilor purtate cu membrii echipei de suport / staff (ticketele,livechat) fara acordul scris al adminului/operatorului respectiv, se sancţioneaza direct cu blocarea contului.

Art.14 Razboaie intre Bresle

(1) Nu aveti voie sa va transformaţi la un razboi intre bresle , se sanctioneaza cu Ban Permanent.
(2) Nu aveti voie sa organizati blaturi intre breasle( razboi fantoma), adica cealalta echipa sa piarda si voi sa castigati- blocarea contului 7 zile, la incercari repetate pe ambele conturi cu pricina(liderii), se sanctioneaza cu Ban Permanent.
(3) Nu aveti voie sa fugiti la un razboi pe motive ca nu aveti jucatori, etc. , se sanctioneaza cu Ban Temporar sau Ban Permanent in functie de gravitate .
(4) Nu aveti voie sa stati blocati in pereti, departe de atacul inamicului la razboi , se sanctioneaza cu Ban Temporar sau Ban Permanent in functie de gravitate .

Art.15 Bug sau Eroare

(1) Fiecare jucator este obligat sa anunţe imediat descoperirea greşelilor de pe server sau comunitate.
(2) Exploatarea acestor greseli nu duce decat la Ban Permanent.
(3) Daca observi ca primeşti unitaţi sau bunuri mai multe decat in mod normal, nu ai voie sa exploatezi faptul acesta şi trebuie sa anunţi greşeala. Contactati un Membru Staff si explicatii problema si cum se formeaza. Daca vedeti persoane utilizandu-se de aceste greseli / buguri , raportatile cat mai rapid .
(4) Este interzisa exploatarea bug-urilor (erorilor) şi/sau a greşelilor in scopuri proprii.

Art.16 Farmatul

(1) Fiecare jucator are obligatia de a nu exagera cu atacul in zonele de farmat .
(2) Serverul fiind PVM-PVP , PVP-ul intre jucatori in zonele de farmat este permis , dar in urma exagerarii pe acest lucru, se poate ajunge la Ban Temporar intre 24h si 3 zile .

Art.17 Atacul jucatorilor sub nivel 100

(1) Jucatorii peste nivel 200 , pot ataca jucatori sub nivel 100 cu exceptia sa nu se exagereze .
(2) Exagerarea atacului jucatorilor sub nivel 100 de catre jucatorii cu nivel peste 200 , va duce la Ban Temoporar intre 24h si 3 zile .

Farmatul Corespunzator [Anti-KS]

Agresiunea intre playeri in mapele de farmat sau orice loc de farmat ( asa zisul KS ) , este interzis pe acest server !
*Sanctiunile sunt :
*24h Ban Temporar
Pentru a sanctiona aceste cazuri , este necear un raport pe forum cu dovezi ( printuri / video )


* Regulamentul poate fi actualizat oricand aşa ca va rugam sa vizitaţi aceasta secţiune zilnic.