PERSONAJELE

Personajele si arhitectura orientului indepartat va transpun intr-un tinut misterios al unor technici de lupta exotice.

Paseste in sate reale ale orientului indepartat si lasa-te prins de sarmul luptatorilor asiatici si tu te vei lupta in curand nu numai cu sabia sau cu arcul, vei putea incerca modalitati rafinate de lupta cum ar fi clopotul si evantaiul.

MONSTRII

Creaturi periculoase se napustesc in haita asupra ta.

Raneste grav in lupta mai multe creaturi. Dar ai mare grija: daca te-ai descotorosit de un adversar si ai reusit sa-l azvarli de langa tine, ceilalti nu se vor lasa de tine. Trebuie sa fii foarte atent, in special in regiunea unde au cazut numeroasele Pietre Metin .

BREASLA

Devino membru al unei obsti puternice si pune-ti amprenta pe cursul istoriei regatului tau.

Devenind membru al unei obsti, rezultatele fiecarei batalii in partenu se reflecta numai in pozitia obstei, ci si in valoarea de experienta a fiecarui membru. Luptati pentru a ajunge in posesia uneia din putinele baze miltare ale tarii. Cu cat veti deveni mai puternici, cu atat mai mult veti putea introduce personaje virtuale si le veti putea dirija.

ADVERSARII

infrunta-i pe reprezentantii celorlaltor regate, in lupte violente desfasurate in centrul continentului.

in lupta corp-la-corp esti in slujba regatului tau nazuind la suprematia pe continent. Regatul victorios va dobandi bunuri materiale: bani si pamant. Eroul biruitor se va bucura de faima si onoare. Toate acestea te asteapta, in acest fel, ti se ofera posibilitatea ca in luptele viitoare ale regatului tau sa porti un rang militar superior.

GROTA EXILULUI

Grota Exilului

La inceputuri, trei frati mentineau componentele vietii in ordine: Bahar-Taraji Zeita Creatiei si fratii ei Baljit-Elvedin - Zeul Conservarii si Beran-Setaou - Zeul Dizolvarii. Locuitorii se rugau la primii doi dar le era frica de al treilea. De-a lungul timpului acesta a starnit invidie intre Beran-Setaou care pana la urma s-a transformat in ura, intr-un final furia Zeilor a devenit atat de mare incat Beran-Setaou si-a ucis sora - care a fost cea mai iubita de catre locuitori.

Moartea zeitei a dus la urmari dramatice. O iarna geroasa a inghetat lumea oamenilor. Chiar si zeii au suferit. Beran-Setaou s-a retras si a cautat singuratatea atunci cand imensitatea a ceea ce a facut s-a abatut asupra lui. Fratele sau Baljit-Elvedin a fost indurerat mult timp dupa sora lui pana cand a inceput sa-l caute pe fratele sau. Cand l-a gasit in Grota, o batalie violenta a izbucnit intre cei doi, batalie pe care nici unul nu a putut s-o castige. Totusi Baljit-Elvedin a reusit sa sigileze grota si sa se intoarca in lumea oamenilor.

Locatia grotei este cunoscuta de foarte putini - si cei care cunosc locatia o tin secreta. Dragonul Negru conduce lumea de jos si tot ce apartine de aceasta lume. El este inca plin de ura fata de toate lucrurile vii si toti care ii trec calea vor simti furia sa.