Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/metinman/public_html/core/Translator.php on line 31
Metin2Mania - Download

INTRA IN LUPTA PENTRU LIBERTATE

DESCARCA JOCUL*Jucatorii care nu au instalat Direct X si le afiseaza eroarea "Cannot load library d3dx9_42.dl" cand deschid autopatcher-ul sunt rugati sa descarce fisierul de mai jos in functie de Windows si sa il puna in folderul cu clientul.
Descarcati "d3dx9_42.dll"(pentru Windows pe 32 de biti) sau "D3DX9_42.dll"(pentru Windows pe 64 de biti).

CERINTE DE SISTEM

CPU(Procesor) Pentium 3 - 1.0 GHz Pentium 4 - 1.8 GHz
Memorie RAM 512 MB 1024 MB (1 GB)
Spaţiu Hard Disk 1 GB 2 GB
Placa grafica Placa grafica cu minim 32MB RAM Placa grafica cu minim 64MB RAM
Sistem de operare Windows XP, Windows 2000, Windows Vista, Windows 7, Windows 8
Placa de Sunet Support DirectX 9.0

AI PROBLEME CU JOCUL?

Antivirusul spune ca este virusat clientul?
Te asiguram ca clientul nu este virusat. Marimea si standardele noastre nu pot permite acest tip de problema. Motivul notificarilor si rapoartelor antivirusilor, sunt din cauza schimbarilor de extensii ".m2r", recunoscute ca fisiere suspicioase si respingatoare. Deseori se intampla ca antivirusul sa blocheze deschiderea jocului. Rezolvarea este inchiderea antivirusului sau permisiunea clientului sa ruleze.

Apar erori necunoscute?
Pentru utilizatorii Windows 7 si Vista, trebuie sa rulati si sa puteti juca cu drepturi de Administrator. Acest lucru se face aplicand click dreapta pe executabil iar prin urmare "Run As Administrator". Daca ai Windows XP, instaleaza Net Framework pentru a evita problemele ce vor urma sa apara.

Eroare fisier metin2client.exe?
Singura rezolvare este permisiunea deschiderii acestui fisier de catre antivirus, sau inchiderea acestuia. Daca fisierul a fost sters, copie de "aici" fisierul si lipeste-l in folderul specific, apoi ruleaza jocul cu drepturi de administrator.

Nu funcţioneaza tastatura?
Daca ai Windows 7, inainte de a deschide jocul, ruleaza clientul cu drepturi de administrator. Tastele vor functiona imediat, fara probleme.

iţi apar toate canalele inchise?
De vina este antivirusul cu firewall. O prima solutie este dezactivarea Firewall-ului din antivirus, sau dezinstalarea antivirusului. Se poate intampla ca jocul sa fie in mentenanta tehnica, iar canalele sa fie inchise din cauza noastra. Daca nu poti accesa site-ul, sau in dreapta la "status" apar informatii cu rosu, semnifica situarea jocului in operatii de intretinere si trebuie sa revii mai tarziu.